dinsdag 21 juni 2011

Shut your waffle


Breakfast

Kirsten gilt over de eetzaal: "Roxan, Roxan, kijk kijk!!!"
Roxan: "Wat?"
Kirsten: "Paaaaancakessss!!"

Enkele luttele seconden later...

Roxan gilt: "Kirsten, Kirsten, kom SNEL!"
Kirsten: "wat?"
Roxan: "Belgian Waffles!!!"

Waarop wij dus beiden enthousiast beginnen te melden met ons allerbeste Amerikaans accent: "yeah, we're from Belgium. Those are our waffles, great huh?" Waarop de vrouw achter de toog ons met een ongeïnteresseerde 'so what wij-hebben-hier-ook-chinese-rijst-en-mexicaanse-wraps-en-italiaanse-pizzas' blik de mond snoerde. Met het recent uitgebrachte 'dood aan alle Belgen' in het achterhoofd besloten we dan maar om ons verder koest te houden...

Met een Begian waffle achter de kiezen was het de hoogste tijd om richting Ralphs en whole Food te trekken om onze watervoorraad aan te vullen. Omdat we nog geen auto hebben, was het strakke plan om onze handbagage koffer mee te rollen en daar het water in te vervoeren... De weg naar beneden was erg gemakkelijk, de 20min durende weg naar boven, met 15kilo aan water achter ons aanslepend: not so much! Ik zou het gerust willen vergelijken met de Mont Ventoux oprijden, niet dat ik dat ooit gedaan heb, maar het kwam volgens mij aardig in de buurt! Roxan en ik heb al puffend en zwetend de top bereikt, en bij aankomst meteen de helft van het water soldaat gemaakt.

Je kan dus vast begrijpen dat het daarna de hoogste tijd was om de 'pool' samen met Yana en Lorenzo (een Nederlandse jongen die we samen met de blote voeten man ontmoet hebben)  te ontdekken, kwestie van inspanning te combineren met ultieme ontspanning.



Het duurde niet lang of er kwam een jongen op ons af met als pick up line: 'do you have some sunscreen for my tattoo?' Al insmerend nodigde hij ons uit voor een heuse party deze vrijdag in hun doorm, waarop  Roxan meteen anticipeerde en zijn nummer vroeg (we hebben trouwens een Amerikaans nummer vanaf nu voor al onze local friends).

Dus vrijdag hebben wij onze eerste echte studentenfuif voor de boeg. Ons ultieme doel is om ook bij een 'fraternity party' binnen te geraken, maar dat blijkt moeilijk als je geen connecties hebt. Maar, we zijn er zeker van, we'll get those connections! :)

Na de pool was het tijd voor een douche, jammer maar helaas waren die allemaal pretty dirty. Als in: dikke zwarte haren die overal tegen de muur plakten, ontschmink doekjes die waren blijven rondslingeren, lavabo's die van boven tot onder nat gespetterd waren... Tof! En de toilet-verhalen ga ik jullie besparen. Maar het zat er aan te komen, 4 toiletten en 4 douches voor 30 meisjes... Yuk!

Het is telkens een beetje een mentale strijd overwinnen om in de douche te stappen, maar goed, we willen wel proper bijven!

x Kirsten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten