vrijdag 15 juli 2011

It keeps getting better


Nu onze midterms gedaan zijn, als in, een soort van toetsen halverwege, begint eigenlijk het echte werk: papers, pop quizes, taakjes en dus een hele hoop gestreste Aziaten die in de studylounge vertoeven. Day and night.

Zo dringt ook langzaam het besef door dat we hier nog maar twee weken zijn (Roxan nog 4 dus die vergeten we even :), en ik weet het, dat is de zomervakantie van de gemiddelde Vlaming, maar toch. Iedereen ziet al serieus op tegen de dag van vetrek.

Daarom dat we nu nog zoveel mogelijk inplannen op zo weinig mogelijk tijd. Kwestie van zeker niets te missen.

Toch is er tegenwoordig genoeg reden om gewoon gezellig op de campus te blijven... Velen onder jullie zagen het al op Facebook; Real Madrid is trainig at UCLA. Een echte voetbalfan als Roxan kon dat natuurlijk niet laten passeren en stond dan ook paraat met fototoestel aan de dranghekken. Jammer genoeg waren we al geschuurd door een hoop enthousiaste Spanjaarden die met over-karton-gespannen-t-shirten klaarstonden om een handtekening te bemachtigen van hun helden. The pictures tell all:







Gisteren is Roxan dan om half 4 aan de dranghekken gaan staan om een goede plaats te bemachtigen. Dat was wel buiten de girls die er al vanaf 7 a.m. stonden gerekend, uiteraard. Roxan heeft zeker een miljoen vuile blikken in haar richting gekregen en toen ze een praatje probeerde te maken met haar lotgenoten, kwestie van de uren wachten wat leuk te houden, kreeg ze enkel een boze blik toegeworpen.  Gelukkig werd alles weer goed na een 'Hola' en knipoog van Arbeloa...

Gisteren was het dan weer voor mij een hoogdag... 90210 Beverly Hills had een draaidag op UCLA, het verhaal gaat ondertussen namelijk dat the youngsters afgestudeerd zijn van op de Beverly hills Highschool en nu aan UCLA studeren. Zowaar 4 mega trucks vol materiaal stonden voor Royce Hall geparkeerd, een circustent bomvol catertafels, per cameraman (er waren er 4) minimum 3 assistenten en wel minstens 7 productie-assistenten om nog maar te zwijgen over het aantal opnameleiders.




Op de eerste locatie werd ons vriendelijk verzocht om geen foto's te maken, waarschijnlijk omdat de lead actress een scene in haar ondergoed had (?!), ik heb die regel niet ter harte genomen en a volonté foto's getrokken. Niet van de actrice uiteraard, ik had geen zin om met een hoop bodyguards in mijn kielzog van de set verwijderd te worden...

Daarna was het wel makkelijk om foto's te maken, en werd ook gezocht naar figuranten. Ik moest naar de les, dus mijn internationale 5 minutes of background fame heb ik moeten laten passeren.

Volgende week ga ik mijn eerste celebritiy ontmoeten (Yup, you read that right!)... Met de les Inside Hollywood by Hollywood insiders gaan we naar de persconferentie van Hugh Jackmans nieuwe film Steal. We krijgen ook een rondleiding en zien hoe alles geregeld wordt voor zo'n persdag in het fancy Beverly Hills hotel. We kregen al wel te horen dat we ons business casual moeten kleden. Business casual. Not-in-my-closet-al. Moesten ze me nu echt nog een wardrobe malfunction drama bezorgen?

Goed, nog 4 dagen om te beslissen what to wear.

Gisteren zijn we naar Playhouse in Hollywood geweest. A famous Hollywood club and boy did we have a good time. Met een gezelschap van 14 internationale UCLA studenten, een pre-party met Malibu ananas (durfals die we zijn, want alcohol on campus is ten strengste verboden. Ik weet het, het kampgevoel komt bij ons ook terug naar boven) hebben we de bloemetjes goed buiten gezet.





En nu denken jullie waarschijnlijk; waar blijft het Jay Leno verhaal? Want we meldden namelijk op facebook en twitter dat we daar vorige woensdag naartoe zouden gaan... Wel, na een anderhalf uur durende taxirit met de vreemdste taxichauffeur ooit (een Iraniër die Iran haat, en ook de vrouwen daar), die zich bijvoorbeeld op de snelweg twee rijstroken toebedeelde en kwaad werd als er naar hem getoeterd werd en alle andere auto's 'motherfuckers' (pardon my french) noemde. Uiteindelijk bleek dat hij de weg niet wist (en hij voelde zich ook te goed om zijn GPS op te zetten, zelfs na meermaals aandringen door ons) en we een half uur te laat aankwamen. Resultaat, no more room in the studio. Nieuw plan; volgende week proberen we opnieuw en huren we zelf een auto. Daniel Craig a.k.a James Bond is er dan ook, dus zo'n ramp is het nu ook weer niet :).

Goed, wij hoogste tijd om verder aan onze papers, taakjes en pop quizes te werken.

X Kirsten

2 opmerkingen:

  1. Ge zijt naar uw les geweest ipv te figureren?!
    BEST BLOG EVER BTW ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Man, ik was sowieso gaan figureren ipv naar de les te gaan! ;)

    X

    BeantwoordenVerwijderen